Новини
2-ий День Народження Run Base Kyiv: як це було

2-ий День Народження Run Base Kyiv: як це було

8 грудня 2016

26 листопада в клубі Run Base Kyiv відбулося справжнє свято життя Run Base Fiesta - ми відзначили 2-ий День Народження бігового клубу в стилі іспанської фієсти! Саме в листопаді 2014 року клуб почав своє активне життя. За цей час ми виросли, стали більш сильними, спритними та швидкими. Такий результат можливий лише завдяки спільній роботі тренерів і кожного члена клубу.

На вечірку Run Base Fiesta чоловіки прийшли в стильних чорних костюмах з червоними метеликами або краватками.  Жінки - в коктейльних червоних сукнях. Вечір проходив в залі кінокомпанії FILM.UA - найбільшої в Східній Європі компанії в сфері кіно-і телепродакшн. На святковий вечір завітали засновники клубу, тренери, учасники та їх сім'ї, а також гості клубу. Усі присутні могли "зануритися" в світ кіно під час екскурсії по студії. Захоплююча прогулянка розкрила секрети кіновиробництва: від зародження ідеї фільму до втілення її на екрані в будь-якій точці планети зі спецефектами і об'ємним звуком.

З вітальним словом виступила Вікторія Веремієнко - директор з маркетингу та комунікацій компанії Run Ukraine, завдяки ініціативі якої був створений біговій клуб. Надихаючою промовою порадувала гостей генеральний менеджер Run Base Kyiv Ірина Ліщинська, яка розповіла про досягнення клубу за 2 роки. Нагадали про важливі події клубного життя тренери: Олександра Азарова і Олександр Доманчук. Почесним гостем стала президент громадської організації "УКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ "Здоровий спосіб життя" - Власта Шовковська.

Під час урочистої частини були нагороджені кращі спортсмени Run Base Kyiv по рейтингу клубу за 2016 рік. Переможці та призери отримали почесні дипломи та грамоти, а також цінні призи від партнерів бігового клубу:

  • Магазину компресійної одягу Megadrive (2XU, Newton, GU);
  • Компанії Adidas;
  • Компанії Bioterm.

Ведучою вечора була Кароліна Король. Після офіційної частини всіх чекали святкові частування, різноманітні конкурси та вікторини, фотосесія, майстер-клас з латиноамериканських танців, дискотека та чудовий настрій. Біговій клуб дякує всім учасникам і партнерам за довіру і прихильність до клубу.

Попереду - нові досягнення і високі результати!

Ми в соц. мережах